x-button-close-popup

Valabile pe toate platformele online

coduri-de-bare-cos-cumparaturi

Pot fi folosite în platformele de vânzare online - Marketplace.
» Vezi detalii

Informatii despre Coduri de Bare in Romania

Codul de bare a aparut ca o necesitate pentru a clasifica produsele corespunzator si a facilita vinderea lor. Desi procesul a luat amploare abia dupa anul 1980, acum toti producatorii sau vanzatorii sunt nevoiti sa aiba coduri de bare pentru alimente sau orice alte produse comercializeaza. Stiti cum se utilizeaza codul de bare?

Cum sa folosesti codul de bare?

Astazi ne intalnim cu codurile de bare peste tot: in cosul de cumparaturi la supermarket, pe factura pentru servicii de telefonie si chiar pe cartela de metrou. Desi sunt prezente in viata noastra de atata timp, multi nu stiu adevarul din spatele codului de bare. Reprezentarea grafica sau codificarea de cifre de pe produs ii atesta provenienta, calitatea si autenticitatea.

Daca cititi un cod de bare, puteti afla daca ati achizitionat un produs original sau contrafacut. De fapt, este unul dintre aspectele care ii asigura pe clientii Amazon ca au platit pentru un produs original. Cat despre codurile bare UPC (Universal Product Code), acestea se utilizeaza pentru mai mult decat scanarea lor inainte de a le plati la casa de marcat.

Codurile de bare pentru produse alimentare nu detin neaparat informatii despre pretul lor. Adevarul este ca “zebra” de pe eticheta identifica produsul. Astfel, daca pretul este modificat sau redus in urma unei oferte speciale, nu trebuie printat un alt cod de bare. Alte beneficii ale codurilor de bare in Romania sunt utilizarea simpla si rapida, valabilitatea lor oriunde in lume si costurile reduse. Veti plati o singura data, fara alte costuri lunare sau anuale pentru reinnoire.

De ce sa le utilizati?

Daca doriti sa fiti competitivi si sa fiti in pas cu cele mai noi tehnologii, aveti nevoie de aceste etichete ce dovedesc autenticitatea produsului. Va punem la dispozitie coduri de bare pentru fermieri pentru ca dumneavoastra sa economisiti timp si sa puteti identifica, inventaria si urmari traseul produselor in timp util.

Va doriti sa vindeti online? Aveti nevoie de coduri de bare pentru Amazon sau Ebay. Fara micuta eticheta cu codul de identificare a produsului nu veti putea sa va indepliniti obiectivul. Solicitati o oferta sau contactati-ne pentru consultanta avizata. Va suntem la dispozitie pe Facebook, e-mail sau la telefon.

Codurile de bare imprimate pe materiale de inalta calitate pot fi disponibile in regim de urgenta si trimise printr-un serviciu de curierat rapid. De asemenea, vor fi livrate pe e-mail in mai putin de 24 de ore lucratoare impreuna cu imaginile de calitate mare si certificatul de achizitie. Fie ca vindeti printr-un magazin online sau unul traditional, veti avea nevoie de aceste coduri de bare in Romania si la nivel global.

Utilizarea codului de bare necesita un scanner. Informatia de pe cod este citita aproape instant, oferind detalii privind articolul scos la vanzare. Daca volumul de date este mare sau identificarea produselor este greoaie, codurile de bare vor demonstra inca o data avantajele tehnologiei. Comandati pachetul de care aveti nevoie si primiti rapid coduri de bare la preturi avantajoase!